Ellens Konst… verk?

Jag vet att det kan vara svårt att tro, men ibland gör jag faktiskt andra saker än att baka tårtor. Nu räknar jag inte så ofta, men jag skulle tro att jag byter intressen oftare än jag byter lakan. Vilket jag inte kunnat avgöra är bra eller dåligt då ett av sagda intressen tydligen är att sy kläder av gamla lakan.

Främst gillar jag att kasta mig huvudstupa över ett projekt på ett sånt där intensivt vakna-klockan-fyra-på-morgonen-och-måste-få-ur-mig-den-här-kreativa-energin-sätt, och sedan överge det halvvägs för att plocka upp det en annan klockan-fyra-morgon ett par år senare. Det är inte att göra något åt, som Oscar Wilde sa: The only way to get rid of temptation is to yield to it. För övrigt en kanske suboptimal livsfilosofi att snubbla över när man är fjorton, men om inte annat har den förlänat mig en väldans massa grejer att förvara i mitt vindsförråd.