Ellen

IMG_3008

Först tänkte jag inte ha någon ”om”-sida för jag ville vara lite sådär mystisk och otillgänglig, men sedan kom jag att tänka på alla de stackars människor därute som är besatta av mig och liksom inte kan få nog och ligger uppe hela natten och inte kan få mig ur huvudet. Så för att underlätta i er stalkning, ta-daaah, här kommer den:

Jag heter Ellen (otippat, jag vet! Hade man aldrig kunnat tro med tanke på att bloggen heter Ellens bakverk, men som Jocke med kniven sade: ”Jag kan ju inte kallas för Jocke med kniven om jag inte har någon kniv”, så då kan ju inte gärna denna blogg heta Ellens bakverk om det inte finns någon Ellen). Jag gillar att baka. Mest gillar jag att baka på danska för att det låter så skönt när man säger det (bage en kage). Okej, jag erkänner, den här sidan blev inte så himlans bra, men man kan ju inte utmärka sig inom alla områden i livet.

Vill ni kontakta mig så gör helst inte det; jag gillar inte direkt att prata i telefon. Men OKEJ då, om det är absolut NÖDKRIS så kan ni väl få slänga iväg ett mail. ellen@ellensbakverk.com är adressen, men jag skulle inte förvänta mig något svar om jag var ni eftersom jag inte fattat hur man gör så att det plingar till i mobilen när man får ett nytt meddelande.

Skriv nåt kul!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s