Ellens Stora Ägguleäventyr!

Del 4: Final Four

Och med den rubriken menar jag inte att förvirra; jag syftar alltså inte på min andra hjärtepassion i livet (basket) utan på de sista fyra äggulorna i min frys. Marginell skillnad, men ändock, jag tyckte att den behövde påpekas.

I mitt senaste inlägg råkade jag som vanligt helt av misstag avslöja vad jag skulle göra med dem, så tillåt mig att helt utan floskler, svamlande eller andra fördröjningsmetoder säga det rakt ut: jag gjorde glass.

imageI stora lass.

Eller okej … Det var nog bara drygt en halvliter. Resultatet blev hursomhelst Tip-Top. Nej, alltså resultatet blev fläderglass men fläderglassen blev tipptopp. Detta kan intygas av min vapendragare Kakmonster93 a.k.a. Bullen a.k.a. Bella, som, trots att det varken var en bulle eller en kaka, också tyckte att den var Tip-Top. Fast återigen så var det ju fläderglass.

Nu ska jag prova en ny grej och inte göra en massa onödiga utsvävningar och allmänt snick-snacka och tjitt-tjatta och sånt där, utan bara lämna det vid det och gå direkt på min superhemliga ägguleräknare (Shhh! Säg inget! Jag kallar den min hemliga ägguleräknare för att den är hemlig!):

Hemlig ägguleräknare: 4-4=0.

Och såhär ser den egentligen ut eftersom att jag efter detta råkade göra fyra satser till glass:

Hemlig ägguleräknare: 4-4-4-4-4-4= -16

I vanliga fall hade jag kanske fryst in äggvitorna som detta genererade och uppfunnit en hemlig äggviteräknare också, men om sanningen ska fram så typ verkligen ba orkade jag inte, plus att vi kan verkligen behöva lite minusgrader i den här tropiska hettan Estocolmo har lidit av den senaste tiden. Japp, det låter vettigt.

Standard

Skriv nåt kul!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s